Gave til fars dag

5 geniale gaveideer til fars dag

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Vi kommer endnu engang til den dag på året, hvor vi skal hylde den faderlige figur i vores liv. Det er fars dag. Om det er din biologiske far, stedfar, et kært familiemedlem eller noget fjerde, der skal hyldes, så vil du gerne finde den perfekte gave til dem.  Du skal sørge for, at det viser, hvor meget du holder af dem, men det også er noget, de rent faktisk vil bruge og nyde. Intet pres, vel? Derfor får du 5 gaveideer til fars dag i denne artikel.

1. Udstyr til grillen

Hvis din far elsker at tilbringe tid udenfor og lave mad på grillen, så vil nyt udstyr sikkert være et hit. Om det er en ny grillhandske, termometer eller et rotisseri, så vil din far elske det. Man kan ikke gå ned på grilludstyr og der kommer hele tiden nyt udstyr ud på markedet.

2. Billetter til en fodboldkamp eller koncert

Er din far en stor sportsfan? Hvis ja, er billetter til at se hans yndlingshold spille en god gaveidé. Hvis han er til musik, kan du også give ham billetter til at se hans yndlingsband eller -kunstner. Det er en god måde at tilbringe noget kvalitetstid sammen på og skabe nogle gode minder for fremtiden.

3. En god flaske whisky

Hvis din far er glad for en skarp whisky, er en god flaske altid en gave, der hitter. Du kan finde nogle gode whiskyer i din lokale spiritusforretning eller på nettet. Bare sørg for at få en, som han vil nyde og som han ikke har prøvet før. Der findes mange forskellige typer whisky, så du kan helt sikkert finde noget, som han kan lide.

4. Et gavekort til en restaurant eller en butik

Er det svært at købe noget til din far? I så fald er et gavekort altid en god idé. Du kan få dem til hans yndlingsrestaurant eller butik. På den måde kan han selv vælge, hvad han vil have, og du ved, at han vil kunne lide det. Det kan være et gavekort til en frokost på en Michelin restaurant eller et gavekort til XL Byg eller Silvan.

5. Et abonnement på hans yndlingsblad

Hvis din far elsker at læse, er et abonnement på hans yndlingsblad en gave, der bliver ved med at give.  Han vil tænke på dig, hver gang han sætter sig ned for at læse det, og det er en god måde at holde sig ajour med det, han er interesseret i. Du kan finde abonnementer på alle slags magasiner, lige fra sport til aktuelle emner.